Вони потребують уваги суспільства (Фото)

Депутати, громадські діячі та муніципальні поліцейські продовжують допомагати дітям, які потребують уваги дорослих в першу чергу.

Народний депутат Андрій Денисенко організував благодійний концерт «Різдво у колі друзів» для дітей, які виховуються в дитячих будинках. Близько 60 дітлахів різного віку не тільки побачили справжній український різдвяний вертеп, а й взяли активну участь в театральному дійстві, під час якого відтворювався сюжет чудесного народження Ісуса Христа. Артисти зі Львова долучили до своєї вистави і маленьких глядачів.

«Різдво – світле і радісне народне свято, недарма його з таким нетерпінням чекають і дорослі, і діти. Наша мета – допомогти дітям відчути справжню атмосферу різдвяних та новорічних свят, подарувати гарний святковий настрій упродовж канікул, а також залишити позитивні спогади про час, проведений в колі друзів», - каже Надія Святун помічник – консультант на громадських засадах народного депутата Денисенка А.С.
0-02-05-48c2dcb2ed9776f808c2559cedf07b1079553fcf51b527f04a94f9a3dc4b84e9_full.0


Театральна вистава, для дітей Шевченківського району була організована таким чином, щоб діти змогли себе відчути не тільки глядачами, а й героями вистави. Така дружня атмосфера об`єднала і дітей і дорослих – вихователів. Разом співали колядки, щедрівки та водили хоровод. Оплески ще довго не припинялися, акторів з молодіжного вертепу « Станція Різдвяна» діти не відпускали. І як заведено у новорічні свята – не обійшлося без смачних подарунків. Поєднання різдвяної атмосфери з ретельно спланованою святковою програмою, безперечно сприятиме не тільки здійсненню дитячих мрій, а й просто створенню добрих вражень. «Дітям в цей день потрібно приділити особливу увагу, пояснюючи важливість християнських традицій і доносячи до них суть цього свята, щоб Різдво стало не просто приводом для веселощів, а розумінням нашої української культури», - додає Катерина Гопайца , депутат Шевченківської районної ради.
0-02-05-663d65afc6ecffbed6b487d9427da8840e1a4e2d68748d5c916abf6af12baff5_full

«Зараз я виховую шістьох дітей в будинку дитини сімейного типу, - каже Людмила Іванець мама – вихователь, - мої дітки різного віку від 3 до 14 років. Але не дивлячись на різний вік – всі мої дітки дуже потребують уваги не тільки від мене, а й від суспільства. Тому велику увагу я приділяю соціальній адаптації своїх дітей, - це і танці, і музика і спортивні секції. Але на все фінансів не вистачає. І на розваги в тому числі. А коли нам дарують такі свята, діти по особливому це відчувають. І така увага їм дуже потрібна.»
« Ми всі маємо родини, дітей, і тому не з чуток розуміємо, наскільки для дитини важливим є увага, любов та повага з боку дорослих. Тому обов`язково будемо робити все, що від нас залежить, аби ці діти відчували себе потрібними і просто по дитячому щасливими», - підкреслив Андрій Кузьмін, один із присутніх на святі співробітників КП « Муніципальна поліція».

Дякуємо за організацію благодійного концерту:
- Народному депутату України - Андрію Денисенко;
- Помічнику – консультанту на громадських засадах народного депутата Денисенка А.С. – Надії Святун;
- Депутату Шевченківській районної ради – Катерині Гопайца;
- КП « Муніципальна поліція» Дніпровської міської ради.
- Молодіжному вертепу « Станція Різдвяна» місто Львів.