Всього один інгредієнт зробить ваші котлетки набагато смачнішими. Рецепт, який знали ще наші бабусі

Соковиті, смачні і ніжні котлетки легко приготувати, якщо знати один простий секрет. Спробуйте цей рецепт і неодмінно залишитесь задоволені. Тут немає ніяких складнощів. Все дуже просто і не варто турбуватись, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти для соковитих котлет:

курячий фарш - 500 г;
цибуля - 2 шт.;
2 шматки хліба - білий чи сірий за бажанням;
молоко - 100 мл;
яйце - 1-2 шт.;
капуста - 100 г;
сіль - ½ ч.л.;
часник – зубчик.

Приготування соковитих котлет:

До курячого фаршу подрібнюємо через м'ясорубку цибулю. Заздалегідь замочуємо шматочки хліба в молоці, а потім віджимаємо і додаємо у фарш та цибулю.

котле

Розбиваємо у фарш яйце, змішуємо інгредієнти. Шинкуємо дрібно капусту, кладемо у фарш і знову перемішуємо.

Курячі бомбочки: страва, яка підірве ваш смак


Пропускаємо через прес зубчик часнику, кладемо у фарш разом із сіллю, вимішуємо та відбиваємо.

Формуємо з фаршу котлети, за бажанням обвалюємо в панірувальних сухарях.

Обсмажуємо котлети на сковороді в олії з обох боків до золотистої скоринки.

котле1

Не варто додавати надто багато капусти в котлети. Інакше у вас вийдуть ледачі голубці замість котлет.

Смачного! 

Нагадаємо, раніше ми писали

Міні котлетки у вершково-грибному соусі. Якщо дивувати смачною стравою, то тільки такою