Як приготувати курку з присмаком Китаю. Швидкий рецепт
Як оригінально приготувати курку, щоб здивувати близьких та гостей? Можна додати курячому м'ясу китайського присмаку за допомогою нескладного й достатньо швидкого рецепту приготування. Про це повідомляє Дніпровська панорама.
Складові
- Стегна 4 шт.
- Сіль за смаком
- Спеції для курки 2 ч.л.
- Вода 200 мл
- Ром 30 мл
- Імбир 2 шматочки
Соус
- Перець солодкий 1 шт.
- Гострий перець за бажанням та смаком
- Зелена цибуля 5 гілочок
- Кунжут 2 ст.
- Цукор 1 ч.л.
- Сіль щіпка
- Соєвий соус 20 мл
- Яблучний оцет 2 ст.
- Часник 4 зубчики
- Олія рослинна 50 мл
Приготування
На сковороді змішати масло зі спеціями, влити воду, ром, свіжий імбир (2 тонкі великі пластинки).
Збільшити вогонь на максимум і покласти будь-які частини курки і готувати, перевертаючи м'ясо, без кришки майже до випаровування рідини.
Весь перець (спробуйте з гострим) нарізати кубиками, додати дрібно нарізану зелень цибулі, кунжут, цукор, сіль, соєвий соус, оцет, 2 половники бульйону від курки, пропустити через прес часник.
Олію з дрібно нарізаним перцем чилі розжарити і обережно вилити в зарправку, перемішати. Полити гарячу надрізану діагональними надрізами курку, подати з гарніром.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати дуже смачний сир з яйцем за 5 хвилин на сніданок.