Як приготувати курку з присмаком Китаю. Швидкий рецепт

Як оригінально приготувати курку, щоб здивувати близьких та гостей? Можна додати курячому м'ясу китайського присмаку за допомогою нескладного й достатньо швидкого рецепту приготування. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Складові

  • Стегна 4 шт.
  • Сіль за смаком
  • Спеції для курки 2 ч.л.
  • Вода 200 мл
  • Ром 30 мл
  • Імбир 2 шматочки

Соус

  • Перець солодкий 1 шт.
  • Гострий перець за бажанням та смаком
  • Зелена цибуля 5 гілочок
  • Кунжут 2 ст.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Сіль щіпка
  • Соєвий соус 20 мл
  • Яблучний оцет 2 ст.
  • Часник 4 зубчики
  • Олія рослинна 50 мл

Приготування

На сковороді змішати масло зі спеціями, влити воду, ром, свіжий імбир (2 тонкі великі пластинки).

Збільшити вогонь на максимум і покласти будь-які частини курки і готувати, перевертаючи м'ясо, без кришки майже до випаровування рідини.

Весь перець (спробуйте з гострим) нарізати кубиками, додати дрібно нарізану зелень цибулі, кунжут, цукор, сіль, соєвий соус, оцет, 2 половники бульйону від курки, пропустити через прес часник.

Олію з дрібно нарізаним перцем чилі розжарити і обережно вилити в зарправку, перемішати. Полити гарячу надрізану діагональними надрізами курку, подати з гарніром.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати дуже смачний сир з яйцем за 5 хвилин на сніданок.