Жульєн у лаваші: хрустка скоринка, ніжна начинка та аромат зелені

Смачні та хрусткі конвертики з ніжною начинкою з курки, грибів та сиру – жульєн у лаваші стане справжньою знахідкою для вашого столу. Ця страва готується дуже швидко та просто, а результат приємно здивує вас своїм ароматом та смаком, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Лаваш тонкий - 2-3 шт.
Куряча грудка - 1 шт.
Печериці - 300 г.
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Яйця - 2 шт.
Сметана - 100 мл.
Сир (будь-який твердий) - 100 г.
Сіль, перець - за смаком.

рецепт жульєну в лаваші

Приготування

  1. Грудку дрібно нарізати і обсмажити, додавши трохи олії. Потім додати цибулю та обсмажити пару хвилин. Гриби дрібно нарізати і згасити разом із куркою, поки не випарується вся рідина. Не забуваємо посолити і поперчити до смаку.
  2. Лаваш нарізати на невеликі квадратики і укласти по 2 штуки у форму для кексів.
  3. Викласти в них начинку та залити сумішшю яєць та сметани. Зверху посипати сиром і відправити в духовку розігріту при 190 градусів на хвилин 15. Прикрасити зеленню. Виходять соковиті всередині з хрусткою скоринкою зовні.

Також раніше ми писали Лінивий Наполеон, готується всього 20 хвилин