3 метри стелі та позолочені картини: зірка шоу «МайстерШеф» показав квартиру у Дніпрі, яку знімає для кота (Відео)

Відомий шоумен Самвел Адамян, який прославився на Дніпропетровщині, як оперний співак, а згодом став зіркою всеукраїнського масштабу завдяки участі у шоу "МайстерШеф", продемонстрував дві свої квартири у Дніпрі, одну з яких знімає виключно для свого кота. Про це детальніше розповість Дніпровська панорама з посиланням на офіційну сторінку зірки.

Після проекту «МайстерШеф» Самвел не дав забути про себе – він веде успішний відеоблог на Youtube, а також TikTok. В інтернеті чоловіка знають під ніками "Савеле Пекло" та "Рудий Паскуда". Ось і цього разу екстравагантний блогер родом із Мелітополя, Запорізької області показав свої доволі не скромні житлові умови.

Багато людей просили показати свою квартиру, ось у мене така, 3 метри стелі, картини. Ось у мене такий буфет з годинником та канделябрами, великий камін, з картиною-телевізором, – каже Адамян.

Також шоумен продемонстрував свій вигляд із вікна, судячи з відео, його квартира знаходиться у самому центрі Дніпра, на вулиці Короленка з видом на Менору та іншими відомими міськими спорудами.

А це, між іншим, мій вид із вікна, хто вважає, що я живу в якомусь селі, ось будь ласка. Тут живуть магли, а я Гаррі Потер, - пожартував Самвел Адамян, вказуючи на людей.

Також зірка "МайстерШефа" представила аудиторії домашніх улюбленців та іншу квартиру, скромнішу, яку за його ж словами знімає виключно для свого кота.

Мені пишуть, що це квартира - моя справжня, а ту я знімаю. Ні, то моя квартира, а цю я знімаю винятково для свого кота, - каже шоумен.

Читайте також: "Дзвінка вульгарність": скандальна блогерка з Дніпра показала свої груди