Антистрес для бійців 128 бригади ТрО Дніпра: хто піднімає настрій нашим захисникам (ексклюзив)

Нашим захисникам на передовій, звичайно ж, не вистачає домашнього тепла, турботи і хоч краплі ніжності під вибухами та снарядами, що летять. Що допомагає їм триматися та зберігати позитив навіть у найважчих умовах Дніпровська панорама дізналася завдяки відео, яке нам надіслав боєць 128 бригади ТрО Дніпра.

Мурка щодня приходить і любить, щоб у неї почухали за вушком

Антистресом наших хлопців стала бойова одиниця Мурка, як вони її назвали. Кішка стала регулярно приходити до них спочатку за їжею, а потім за ласкою та спілкуванням. Тепер вони нерозлий вода. Як виявилося, Мурка їсть набагато охочіше, якщо її гладити чи чухати за вушком.

А наші захисники ніколи її не ображали. Вона їхній антистрес, а вони - її захист і турбота.

Вони її сметаною, ковбасою годували. Якось мишка у бійців вкрала ковбаски шматок, а дітям не змогла дотягнути, так вона привела весь виводок до них, щоб поїсти, - розповіла дружина бійця.

Згодом хлопці зрозуміли, що кішка вагітна. А сьогодні прийшла не лише по їжу. Муркотлива підопічна тут народила кошенят. 

Тепер у Мурки вже є 5 муркотиків 

Тепер бійці нашого ТрО будуть захистом та опорою не лише всіх нас та Мурки, але й п'ятьох малюків.

Ось вона Мурочка з своїми доньками та синочками муркотиками. Бійці змайстювали їй таку колиску, де вона годує малих. А харчування у неї чудове. Захисники годують її не шкодуючі нічого. 

Будьте уважні, рівень миловидності в цьому відео вище норми

Також раніше ми писали Він мріє обійняти свою дитину руками. Оголошено збір на протези для морпіха, який втратив руки при обороні Маріуполя