Аварійні бригади вже завершують роботи: де у Дніпрі немає води (адреси)

Станом на вечер середи багато хто з дніпрян залишився без води, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на міську раду.

Де немає води

На цей момент аварійні бригади продовжують ремонтні роботи на наступних об'єктах:

  • вул. Хортицька, 16. Припинено водопостачання: Піхоти Короля, Олександра Матросова, Снайперська, Панфілова, Маргелова, Остапа Вишні, Хортицька, Обсерваторна, Станична, Черняховського, Танкістів, Льотчиків, Вінницька, Зої Космодемʼянської;
  • узвіз Крутогірний, 15. Припинено водопостачання у всіх будинках по цій вулиці;
  • вул. Робкорівська, 103. Відсутнє водопостачання вулиць Робкорівська, Мохова, Передова, Березанівська. 

Водопостачання за зазначеними вище адресами відновлять одразу після завершення робіт. 

На прохання приватної енергопостачальної компанії ЦЕК, сьогодні до 18:00 зупинено теплорозподільчий пункт КП «Теплоенерго». Через це тимчасово без водопостачання залишаються мешканці Запорізького шосе, 38 та вул. Джинчарадзе, 4.  

Всі підвищувальні насосні станції та насосно-фільтрувальні станції працюють у звичному режимі. Знеструмлення та аварійні ситуації на цих об’єктах відсутні.

Комунальники працюють за заявками містян щодо очищення засмічень на мережах водовідведення, а також щодо усунення пошкоджень на мережах водопостачання. Більшість цих робіт аварійні бригади проводять без відключення подачі води у будинки дніпрян.

У зв'язку з проведенням планових робіт приватною енергетичною компанією ЦЕК, завтра, 14 вересня, з 8:00 до 18:00 буде припинено подачу електроенергії на Запорізькому шосе, 40, 48.

Всю інформацію про відключення світла приватною енергетичною компанією ЦЕК можна знайти у телеграм каналі підприємства – https://t.me/cek_info.

Куди звертатись

(056) 732-12-12 

(095) 732-12-12 

(096) 732-12-12 

(073) 732-12-12

Також раніше ми писали У Дніпрі з 8:00 до 18:00 відключать світло. Хто зараз без води (Адреси)