Бабусин салат: знадобляться картопля, грибочки і маленький секрет

Цей салат хоч і "бабусин", а може дати фору сучасним ресторанним стравам. Важливо підібрати інгредієнти зі знанням, як це робили наші бабусі, та додати маленький секрет, повідомляє Дніпровська панорама.

Простий салат з картоплею та грибами можна готувати і на свято, і щодня. Для цього салату треба вибрати маленькі мариновані печериці — вони виглядають естетичнішими і їх не доведеться розрізати на багато шматочків. У цьому й секрет нового смаку салату й його естетичному вигляду.

Як приготувати салат з картоплею та грибами

Інгредієнти на 4 порції:

  • картопля — 3 шт.;
  • мариновані гриби — 100 г;
  • огірки солоні — 2 шт.;
  • зелень, сіль, чорний перець — за смаком;
  • рослинна олія — за смаком.

Спосіб приготування 

Картоплю добре вимийте від бруду і складіть у каструлю. Залийте водою і відваріть в мундирі до готовності — це займе 20 хвилин.
Зварену картоплю повністю остудіть, очистьте і наріжте невеликими кубиками. Огірок наріжте кубиками. Змішайте овочі в миску.
Додайте в миску нарізані мариновані гриби та зелень до свого смаку. Налийте олію, додайте сіль і перець і перемішайте. Салат готовий.

Раніше ми писали про: Завжди неперевершена. Як приготувати курячу запіканку