Барахолка Дніпра у мажорному районі. Чим торгують і які скарби тут можна знайти (відео)

Соборна площа у мешканців Дніпра асоціюється зі сквером Івана Старова, Преображенським собором, Цунамі та мажорною Нагіркою. Напевно, лише місцеві жителі звертають увагу на стихійну торгівлю, яка ведеться просто під ногами перехожих неподалік трамвайної зупинки “Лікарня Мечникова”, повідомляє Дніпровська панорама.


Барахолка на Соборній зовсім невелика в порівнянні з іншими, але не менш цікава. Маленька територія зовсім не на заваді різноманітності - купити тут можна все що завгодно.


Є цілі прилавки з різноманітними ножицями, ножами, плоскогубцями та іншим інструментом. Представлений великий асортимент різних годинників (до речі, там є і скупка).

Тут можна купити цілі набори столових приладів та інше кухонне начиння.

Така кількість сонцезахисних окулярів навіть не в кожній оптиці знайдеться.


А ще – книжки, журнали, прикраси, одяг-взуття, сумнівного вигляду м'які іграшки, грановані склянки та всякі предмети незрозумілого призначення.


Якщо нікуди не поспішати, то тут можна зависнути на кілька годин, розглядаючи різні цікаві товари. І навіть купити собі щось незвичне за схожою ціною.


Ну і звичайно, як і на будь-якому стихійному ринку, тут головне - спілкування. Продавці та покупці обговорюють не лише товар, а й останні новини та міські плітки.

Також раніше ми писали Наче в джунглях Амазонки. У Дніпрі побачили райське місце (фото, відео)