Без черг і бійок. Чорна п'ятниця в Дніпрі не вразила покупців (Ексклюзив)

Чорна п'ятниця, що традиційно є одним із найпопулярніших днів для покупок у році, цього разу не стала такою у Дніпрі. В магазинах міста вдень було майже пусто, повідомляє Дніпровська панорама.

Ми вирішили пройтися популярними торговими центрами та мережевими магазинами, щоб дізнатися, які знижки та на які позиції вони пропонують покупцям.
Одразу треба зазначити, що магазини були напівпорожніми – жодного ажіотажу та черг не спостерігалося. Воно й не дивно – знижки, прямо скажемо, не вражають.

Магазини одягу

У ТЦ "Нео Плаза" є кілька магазинів з досить доступним одягом (Cropp, Sinsey тощо), тому вони користуються популярністю у дніпрян. Сьогодні у цих магазинах не сказати, щоб феєричні знижки – акція мінус 50% на другий товар.

Мабуть тому там було практично порожньо – рідкісні покупці ходили між рядами, а брали речі та йшли у примірювальну – одиниці. Багато позицій, таких як взуття, взагалі продаються за повною ціною, і треба зазначити, воно кусається. З початку повномасштабного вторгнення ціни тут стали набагато менш демократичними.

Мережі супермаркетів

Супермакети, в принципі, щотижня оголошують знижки на якісь товари. Сьогоднішній день не став винятком.
Так, у мережі варус, окрім знижок на багато позицій, ще оголошено додаткову акцію - 5 одиниць у чеку за 10 копійок (це не стосується алкоголю, тютюну, дитячого харчування та акційних товарів).
У мережі АТБ у порівнянні з традиційними щотижневими акціями знижковий асортимент ширший.

Магазини побутової хімії та косметики

Ось там справді помітно, що до Дніпра прийшла чорна п'ятниця. Знижок дуже багато, а деякі просто вражаючі.


Наприклад, у “Єві” весь парфум продається по акції. Є також пропозиція мінус 50% на другий товар та 1+1=3. Дорогу побутову хімію - різні миючі, сіль та таблетки для посудомийних машин - можна купити за дійсно гарною ціною (-30, -40%).


У “Просторі” та сама акція 1+1=3 - на маски для обличчя, креми, косметику. Натомість на побутову хімію знижки вразили та порадували. Всі засоби для посудомийки там продаються значно дешевше.

А найдорожчу позицію з цієї лінійки – 90 таблеток – так і зовсім можна купити з 50% знижкою (583 гривні замість 1180). А ще на всі товари цими днями діє кешбек на бонусну картку в 200%. Бонуси можна використовувати вже наступного дня, що дуже вигідно.

Також раніше ми писали Гарні не лише крильця: KFC у Дніпрі змінив свої вивіски