Без роздумів готові обдурити чи підставити: названі найпідліші та лицемірні знаки Зодіаку

Існують люди, які здатні посміхатися в обличчя і обсипати компліментами, а на думці таїти недобре і чекати на момент, коли можна буде завдати удару. На жаль, від зустрічі з такими лицемірами ніхто не застрахований. Астрологи назвали найяскравіших представників таких знаків Зодіаку, повідомляє Дніпровська панорама.

Близнюки

Тут усе нестабільно. Це двоїста натура, схильна до змін думок і настрою прямо протилежні. Не варто зваблюватися, якщо ви почули від Близнюка освідчення в коханні. Через деякий час ви також можете почути лайки та прокляття на свою адресу. Дії Близнюків дуже важко передбачити. Навіть якщо ви знайомі з цією людиною вже багато років, вона все одно може викинути щось несподіване.

Діва

Народжені під цим знаком — найвідданіші сім'янини та вірні друзі, які завжди простягнуть руку допомоги. Найближчому колу складно повірити, що Діва може підло чинити по відношенню до інших. Однак, якщо інтереси Діви під загрозою через іншу людину, представник цього знаку без роздумів готовий обдурити чи підставити людину. Крім цього, земний знак не вміє прощати, навіть якщо твердить протилежне.

Лев

Леви люблять, коли перед ними схиляються і підносять мул гідності. Вони імпульсивні і часто діють необдумано, про що потім обов'язково шкодують. З перешкодами на шляху вони безжально розправляються, тому дорогу Левам краще не переходити. Для досягнення своєї мети вони готові практично на все.

Читайте також: Справжні тирани: названі знаки Зодіаку, схильні до аб'юзу