Блакитна повня та час працювати над духовним врожаєм. Поради езотериків на кінець серпня

Для українців серпень завжди був гарячою порою. Йому належить особлива роль. Протягом року хлібороб працював на останній місяць літа. Від того, яким був урожай, залежали статки селянина, його добробут і майбутнє. Таким чином із серпнем — вінцем року — люди пов'язували свої потаємні надії, адже завершувалися жнива. Що було прийняте робити наприкінці серпня, пише Дніпровська панорама.
21 серпня вшановується слов'янський бог Стрибог. Можна прикрасити будинок  різноколірними стрічками та вийти на вулицю, щоб очиститись силою і могутністю вітру.
22 серпня над Україною зійде врожайна повня. Ця фаза Місяця настане о 15:02. Оскільки це - третій повний місяць у цьому сезоні, то така повня називається ще й блакитним Місяцем, але не через колір, а унікальність появи. Оселю можна прикрасити снопом зі злаків, букетом серпневих квітів і золотистими свічками, які можна обмазати ефірною олією пачулі. Слід їсти сир, хліб та ароматне вершкове масло.
Серпень - час сміливих, зухвалих і вільних духом. Серпня дає імпульс піднятися на новий рівень індивідуальної та колективної свідомості, тому зараз саме час працювати над духовними врожаями.

Також раніше ми писали Принесуть великі неприємності: названі найстрашніші прикмети та забобони