Бутерброд "П'ятихвилинка". Готую такий на сніданок і для святкового столу
Для перекушування або на сніданок пропонуємо швидко приготувати дуже смачні та ситні бутерброди. Нині є багато видів бутербродів. Ми розповімо про бутерброд із плавленим сиром — “П'ятихвилинка”, пише Дніпровська панорама.
Інгредієнти для бутерброду "П'ятихвилинка":
- морква - 2 шт.;
- майонез - 3 ст. л.;
- плавлений сир - 2 шт.;
- сіль - ⅓ ч. л.;
- часник - 3 зубчики.
Приготування бутерброду "П'ятихвилинка":
Подрібнюємо на маленьких зубчиках терки очищену моркву та плавлений сир. Змішуємо інгредієнти, пропускаємо в одержану масу зубчики часнику.
Не забуваємо суміш посолити, за бажанням додати чорний мелений перець. Змішуємо сир та моркву з майонезом.
Хлібні скибочки попередньо варто підсмажити на сковороді, тостері. Намазуємо сирну масу на поверхню хлібних шматочків.
Такі бутерброди – чудовий варіант закуски на пікнік. Хліб у такому випадку можна обсмажити на грилі, вийде не менш смачно.
Нагадаємо, раніше ми писали: Кремовий пудинг зі святкової паски. Англійський рецепт із змінами