Був люблячим чоловіком, батьком і дідусем: під ворожим обстрілом загинув захисник з Дніпропетровщини

У боях із окупантами загинув український захисник з Покровської територіальної громади Дніпропетровської області Андрій Кисенко. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на сторінку Покровської окремої територіальної громади у Facebook.

Сумна і трагічна звістка, з якою важко змиритися, знову сколихнула нашу громаду… Нестерпно боляче від втрат. 20 серпня під час захисту Батьківщини, виявивши стійкість та мужність героїчно загинув наш земляк Кисенко Андрій Миколайович, - повідомили в ОТГ.

Андрій Кисенко народився 5 червня 1971 року у селищі Покровське. Після закінчення школи, майбутній захисник України продовжив навчання в Вищому професійному училищі № 75. Там він отримав кваліфікацію електромонтера. Далі Андрій почав працювати у колгоспі Перемога.

У жовтні 1989 року його призванили на службу в армію. Її хлопець проходила в Кропивницькому. Там він незабаром і одружився. Потім молодий чоловік повернувся до батьківського дому. Він продовжив працювати у місцевому колгоспі.

22 березня 2022 року Андрій вступив в бої з окупантами, щоб захистити Україну. Він загинув під ворожим обстрілом у віці 52 років. Андрій був дбайливим сином, люблячим чоловіком, батьком, дідусем та братом.

Раніше ми повідомляли: Без батька залишились двоє дітей: в бою за свободу України героїчно загинув боєць з Дніпропетровщини