Був вражений бездіяльністю Підгородненської громади. Голова Дніпропетровської ОВА побував на місці ракетного удару (фото)

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак побував на місці трагедії, куди влучила ворожа ракета у Підгородному, передає Дніпровська панорама.

Потрощені дахи, що й досі не розібрані. Будівельне сміття, що й досі не вивезене. Експертна оцінка пошкоджень, що й досі як слід не проведена. Матеріальна допомога, що й досі не визначена й не виділена. Люди, які не розуміють, як бути далі. Цей список можна продовжувати…  
  
Був вражений бездіяльністю Підгородненської громади. Виїхав на місце розібратися. Поспілкувався з людьми. Висновок: така робота місцевої влади неприпустима.   
  
Маємо в області схожі приклади жахливих ворожих атак. В жодному з випадків не було такої байдужості від органів місцевого самоврядування.   
  
Доручив голові громади негайно вирішити всі проблемні питання. Бо так неможна, - написав у повідомленні голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисак.

Нагадаємо, раніше ми писали

Стала відома дата прощання з дворічною Лізою, яка загинула від ракетного удару по передмістю Дніпра