Це найяскравіше спортивне свято за останні 1,5 роки. У Дніпрі пройшов турнір з художньої гімнастики (фото)

У Дніпрі проходить ІІ всеукраїнський турнір з гімнастики художньої «Dnipro Diamonds Open Cup». У змаганнях беруть участь близько 640 гімнасток з різних куточків України, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на міську раду.

«Це найяскравіше і найпотужніше спортивне свято у місті за останні півтора роки. Цей вид спорту дуже популярний у нашому місті. Ці всеукраїнські змагання організувало управління спорту разом із нашою спеціалізованою дитячо-юнацькою спортивною школою олімпійського резерву з гімнастики художньої. Усім успіхів і вдалих виступів», — підкреслила заступниця міського голови, директорка департаменту гуманітарної політики ДМР Ксенія Сушко. 

За три дні змагань буде розіграно 60 комплектів нагород, а також вручено посвідчення майстрів спорту України. Спортсменки змагаються у різних вікових категоріях від найменших 2016 року народження до найстарших майстрів спорту, в індивідуальних та групових вправах.

Учасниця змагань Емілія Лавринець — вихованка дніпровської дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з гімнастики художньої — одна з шести спортсменок, які отримали сьогодні звання майстра спорту України. 

«Дуже задоволена, що отримала таке звання. Це ще більше мене мотивуватиме на подальші досягнення, зокрема й щоб мати звання міжнародного майстра спорту», — додала гімнастка.

Нагадаємо, раніше ми писали

Тиждень не можуть знайти. У Дніпрі та області шукають двох 14-річних дівчат (фото)