Це Вероніка, Артем і Нікіта. У Дніпрі троє дітей шукають маму і тата (фото)

У Дніпрі братики і сестричка шукають маму і татка. Діти мріють про родину, давайте допоможемо їм. Знайомтеся з нашими зірками – Веронікою, Артемом і Нікітою. Про це повідомляє Дніпровська панорама  з посиланням на соцдепартамент Дніпровської міської ради. 

Ці діти точно заслуговують на вашу увагу і підтримку

Вероніка

Найстарша у сім'ї - Вероніка, їй 14 років. 

Вона самостійна, весела, доброзичлива дівчина, чия посмішка заряджає всіх  позитивом. Така вдача Вероніки - запорука любові багатьох її друзів.

Тим не менш, попри м’який характер, дівчина уміє відстоювати свою точку зору та захищати свої інтереси.

Ніка - дуже творча дівчина з естетичним смаком. Раніше вона відвідувала художню школу, і зараз бажає продовжувати навчатись малювати.

В подальшому Вероніка планує стати архітектором. Вона мріє створювати ескізи майбутніх міст, з різноманітними будовами та спорудами.

Ніка ніжно любить своїх братів, піклується про них і кожної миті готова їм допомогти та підтримати. Дівчина хоче жити в сім’ї, де їй та братам подарують любов і турботу

ОСК – 0263922 

Артем

Артем у свої 12 років - доброзичливий, веселий, комунікабельний хлопчик. Він поважає старших, позитивно сприймає оточуючих, цінує добре ставлення та схвалення дорослих і однолітків

В Артемі унікально поєднались музичний та спортивний таланти. Раніше хлопець відвідував музичну школу - грав на флейті, - а також  займався вільною боротьбою та боксом. 

Артем часто тішить друзів із центру, де зараз живе, своєю грою на сопілці і навіть навчає грати інших!  
А ще хлопець дуже хазяйновитий - допомагає чистити овочі, залюбки чергує у кімнаті та навіть охоче допомагає двірникам центру🧹

Артем мріє про сім'ю, де підтримуватимуть його захоплення🪄 Хлопець хоче продовжувати займатись бойовими мистецтвами і музикою, а в майбутньому - стати льотчиком.

ОСК - 0263924

Нікіта

Наймолодший член цієї милої родини - 9-річний Нікіта. 

Як і старший брат, хлопчик обдарований у спорті та музиці. Нікіта займався боротьбою, боксом, акробатикою, а також відвідував танцювальний гурток. Але найбільше йому подобалось грати на акордеоні🪗

Нікіта активний, має багато друзів, уміє організовувати ігри, змагання, із задоволенням грає в футбол. А ще хлопчик охоче навчається в школі, може зацікавити співбесідника цікавими розповідями.

Своє майбутнє Нікіта мріє пов'язати з ДСНС - рятувати людей в надзвичайних ситуаціях.

Хлопчик мріє жити в сім’ї, де його будуть любити та поважати. Він мріє мати велику дружну родину, яка разом ходитиме в походи.

ОСК – 0263920

Давайте разом створимо для цих трьох дітей диво - допоможемо якнайшвидше знайти сім'ю!
Ми знаємо, ваші коментарі, репости і вподобайки здатні творити такі дива.

А якщо вас зацікавили діти, просто зателефонуйте до управління-служби у справах дітей департаменту соціальної політики ДМР 066 973-22-76