Челсі чи лофери: як вибрати стильне та зручне чоловіче зимове взуття

Незважаючи на доволі теплу осінь, вже зовсім скоро прийде похолодання та справжня зима. А щоб негода не застала вас зненацька, вже зараз варто подбати про якісне та тепле взуття. Шопінг буде вдалим, якщо відповідально підійти до вибору підходящої пари.

Наразі покупці можуть обрати черевики на будь-який смак. Різноманіття моделей дозволяє обрати ту модель, яка підійде саме вам. В цьому сезоні найбільш актуальними є декілька видів зимового чоловічого взуття.

Які моделі чоловічого взуття найбільш комфортні 

  • На піку популярності наразі черевики челсі чоловічі. Вони є зразком елегантності та зручності одночасно. Зазвичай мають висоту трохи вище щиколотки та гумові вставки. Шнурки чи застібки не передбачені.
  • Залишаються актуальними восени і взимку напівчеревики чоловічі. Вони надійно захищають від опадів та морозу. Користуються попитом моделі з заокругленим носком. Вони можуть бути на шнурівці. Взагалі, напівчеревики бувають як класичними, так і у спортивному стилі.
  • Доповнять стильний образ лофери чоловічі. Вони трохи схожі на мокасини та мають тонку підошву, тому в них ви відчуєте легкість та зручність. У той же час, таке взуття підкреслить вашу індивідуальність. У продажу представлені найрізноманітніші моделі, але майже всі вони універсальні. Головне – обрати пару, яка створена саме для вас. 

З яких матеріалів виготовляють взуття

Звичайно ж, велику роль грає матеріал, з якого виготовлено взуття. Є декілька варіантів, на які варто звернути увагу. 

  • Натуральна шкіра – кращий матеріал для зимового взуття. Він добре захищає від вологи та холоду. Також має гарну вентиляцію, тож вашим ногам буде комфортно у такому взутті.
  • Замша – ідеальний варіант на суху погоду. Якщо ви зупинили на такому взутті свій вибір, подумайте про те, що на негоду потрібно придбати ще одну пару.
  • Штучна шкіра – непоганий вибір, якщо ви шукаєте взуття середньої цінової категорії. Варто лише обрати якісний варіант цього екологічного матеріалу.

Як вибрати якісне чоловіче взуття

Фахівці радять не економити на взутті. Особливо це актуально в осінньо-зимовий період. Ключова тенденція цієї зими – тепло та зручність. Тому при виборі взуття варто врахувати декілька важливих факторів:

Захист від вологи: важливо, щоб взимку взуття захищало вас від холоду, снігу та навіть дощів. Тому варто обрати черевики з якісною підошвою, краще, якщо вона буде рифленою. Так ви убезпечите себе під час ожеледиці. 

Натуральні матеріали. Дуже важливо, щоб матеріали, з яких виготовлено взуття, були якісними. Натуральна шкіра та хутро зігріють ноги у холодну погоду. Також при виборі чоловічого взуття варто звернути увагу на устілки. Краще, якщо вони будуть хутряні або з додаванням вовни.

Кольорова гамма. В цьому сезоні в тренді коричневий, сірий та бежевий. Звичайно, що класика завжди користується популярністю, тож чорні черевики також актуальні.

Правильний розмір. Не купуйте взуття впритул, воно має вільно сидіти на нозі. Краще обрати пару на пів розміру більшу. Адже має бути невеличкий прошарок повітря між ногою та внутрішньою поверхнею черевиків. Також може виникнути необхідність вдягнути теплі шкарпетки.  

Яку б пару ви не обрали, головне, щоб ваші ноги завжди були в теплі та сухості. Це не лише подарує вам гарний настрій у холодну пору року, а й збереже здоров’я.