Де у Дніпрі немає водопостачання: оперативна інформація від комунальних служб (адреси)

Станом на 14:00 у Дніпрі є проблеми з водопостачанням. Деякі мешканці залишились без води через аварійно-відновлювальні роботи КП "Дніпроводоканал", повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на міську раду.

Де немає водопостачання

  • просп. Петра Калнишевського, 33. Припинено водопостачання на просп. Петра Калнишевського, 29-61;
  • вул. Гаріна, 47. Припинено водопостачання вулиць Гаріна, Гайсинська, Словʼянська, Дорожна, Камська, Миру, Єреванська, Радісна, Генерала Капустянського, Новорічна, лікарня Космічна (усі медичні заклади у цьому районі);
  • пров. Дорожній, 2. Припинено водопостачання вулиць Тиха, Симеїзька, Івана Пулюя, Глухівська, Генерала Кравченка, Канівська, Динника, Самарчуцька, Приміська, Самарська, Собінова, Подєбрадська, Прапорна, Тимчасова, Юрʼївська, Магнітна, Шостинська, Запорізька, Гірничорудна;
  • вул. Ярової, 25 (Стара Ігрень). Припинено водопостачання вулиць Ярової, Староігренська, Ярославни, Радіальна.

Для проведення робіт на внутрішньобудинкових мережах на прохання обслуговуючої організації припинено водопостачання на вул. Міського Лісу, 49, 51.

Водопостачання за зазначеними вище адресами відновлять одразу після завершення робіт. 

Масштабні ремонтні роботи тривають на бульварі Зоряний, 1-Д. Роботи там проходять без відключення подачі води у будинки дніпрян.

Всі підвищувальні насосні станції та насосно-фільтрувальні станції працюють у звичному режимі. Знеструмлення та аварійні ситуації на цих об’єктах відсутні.

Куди звертатись

(056) 732-12-12

(095) 732-12-12

(096) 732-12-12

(073) 732-12-12

Також раніше ми писали У Дніпрі масштабне відключення світла. Компанії ЦЕК і ДТЕК назвали адреси