Дмитро Кисилевський допоміг дніпрянам з інвентарем на 56 суботниках на різних локаціях Лівого берега

Самоорганізація - це те, чим славиться Дніпро на всю Україну. Тільки-но в місті встановилася тепла погода, люди взялися чепурити свої прибудинкові території, прибирати зони відпочинку і дитячі майданчики. Посильну допомогу в організації 56 суботників на різних локаціях Лівого берега Дніпра мешканцям надав народний депутат Дмитро Киселевський. На кожну локацію було передано однаковий набір: фарбу, пензлі, рукавички, граблі і лопати. Все це знаряддя після суботників залишиться в розпорядженні ОСББ, щоб вони продовжили слідкувати за своєї територією.

«Перші звернення до мене як до депутата щодо допомоги з проведенням суботників почалися ще взимку. Голови ОСББ та квартальні заздалегідь планували дату та обсяги робіт. Самоорганізація - це те, чим славиться наш Дніпро на всю Україну», - повідомив Дмитро Кисилевський.

Суботники в усіх мікрорайонах Лівого берега проходять з 29 квітня. Заходи спочатку були заплановані на суботу та неділю, але погода внесла корективи, і через дощі наведення ладу відбувалося щодня.