Дніпро передає нову партію вантажівок військовим на фронт (Відео)

Дніпро продовжує систематично допомагати військовим на фронті. Місто з початку повномасштабного вторгнення рф до України передало на фронт майже 650 автівок. Крім цього, Дніпро постійно допомагає з пальним для транспортних засобів: на сьогодні військові отримали майже 250 тис. літрів. Було відремонтовано понад 300 авто для потреб ЗСУ. Також надано поміч у перевезенні понад 50 тис. людей особового складу ЗСУ та ТрО. Перевезено матеріально-технічних засобів ЗСУ та ТрО загальною масою понад 130 тис. тонн. 24 серпня черговий по місту, заступник директора - начальник управління транспорту департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради Олександр Лещенко, перевірив виконання доручення міського голови Дніпра Бориса Філатова щодо всебічної підтримки захисників України. А саме, про надання матеріально-технічної допомоги ЗСУ та Силам територіальної оборони від міста. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на ДніпроTV.

Колективи транспортних комунальних підприємств, а також приватних перевізників Дніпра теж допомагають мобілізованим співробітникам, що вступили до лав ЗСУ, з придбанням спорядження, медикаментів, ремонтом та купівлею транспорту тощо.

Наше місто не припиняє передавати допомогу військовим, і у День Незалежності України Дніпро підготував чергову партію автомобілів для фронту.

"За дорученням міського голови Дніпра Бориса Філатова ми постійно допомагаємо матеріально-технічними засобами нашим військовим. Сьогодні готуємо вантажівки, які дуже необхідні на фронті. Постачальник уже провів їх технічне обслуговування. Перевіряємо наявність та рівень мастильних матеріалів, охолоджувальної рідини та кріплень обладнання, а також стан двигуна. Таке технічне обслуговування та фарбування транспорту виконує не лише постачальник, а й місто. Також як Дніпро, так і колективи транспортних підприємств постійно тримають зв’язок з військовими, аби за потреби швидко надати їм допомогу на фронт", – прокоментував Олександр Лещенко.

Більше подробиць - дивіться у відеосюжеті ДніпроTV:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Борис Філатов показав рекордну партію "швидких", які Дніпро доправив Силам оборони і деокупованим містам .