Дніпряни висловлюють підтримку депутатці міськради Євгенії Дитятковській

У Дніпрі відбувся інцидент між депутаткою Євгенією Дитятковською та активісткою руху «Гроші на ЗСУ». Ця історія набрала розголосу у соцмережах. Дніпряни та відомі активісти висловлюють активну підтримку лікарці та депутатці міської ради. Вони називають той випадок «замовним», підтримують позицію лікарки та говорять, що Дитятковська не заслуговує на ганебне ставлення. Що говорять про Дитятковсьву дніпряни, розповість Дніпровська порадниця.

"Про актуальне...

Ви помітили, що Дніпро і ті, хто складає костяк управлінців міста, комусь стоять поперек горла?! 

Війна. Зовнішній ворог активував сплячих агентів, а ті вже внутрішніх гнид підняли.

Дніпро в авангарді допомоги фронту, містяни не стоять осторонь,...

Ще нещодавно на всю Україну наше місто і мера ставили в приклад, як найпотужніше місто в допомозі захисникам, фронту, передовій.

А зараз відбувається суцільний жах... 

Йде планомірна боротьба з мером, міськрадою, керівниками департаментів...

Що це, як не диверсія?!

Остання новина взагалі в голові не вкладається.

Напад "активістки" на Дітятковську Євгенію Михайлівну - це чистої води заказуха! 

Приховайте свої капці! 

Коли ви чи ваші рідні почнуть з невідомих причин задихатись, червоніти, наче мухомори, вмиватись сльозами.... ви біжите всюди!! Але перш за все шукаєте найкращого алерголога. 

НАЙКРАЩОГО ЛІКАРЯ!

НАЙКРАЩОГО!! 

Бо немає часу на роздуми, випробування і експерименти. Найкращого, бо  тільки палітра скрінів на алергени затягне купу грошей і не факт, що лікування буде ефективним... 

Євгенія Дитятковська  і лікарі її колективу саме такі. НАЙКРАЩІ!

 Зустріла вислів, що Євгенія Михайлівна - легенда медицини... 

Додам. Це зірка медицини!! 

Вона працює, рятує, допомагає, ...сяє!! 

Я не порівнюю розміри внесків на ЗСУ людини, яка кидається на Лікаря з внеском самого Лікаря в здоров'я всього міста, області і її особистий внесок в ЗСУ і Перемогу.

По-перше. 

Поведінка невідомої особи неадекватна. Можна без всіляких акцій  і пафосу прийти і поцікавитись будь-яким питанням особисто у Дитятковської, як у Людини, Лікаря, Депутата.

Ні! Зроблено на камеру, під фіксацію для розгону в мережі.

По-друге, може, перевірити осіб, з якими контактувала озабочена жінка? Оператори зв'язку нададуть всю інформацію. Промоніторте, зробіть аналіз. І вже не тітушок до відповідальності притягуйте, а замовників!!! Тих, хто керує цим процесом.

По-третє. Є закон, за яким дестабілізація ситуації під час війни в країні розцінюється, як диверсія і зрада!! Розумієте??

Хто заважає записатися на прийом і поспілкуватись з Євгенією Михайлівною як депутатом? 

Кому вона відмовила?! Жодному!

Люди добрі, скільки особисто зробила Євгенія Михайлівна і її родина, мало кому під силу. У неї особистих проблем не вистачає?! Впевнена, що їй є куди витрачати гроші, вкладені в ЗСУ, в захисників, в Перемогу. Але родина в пріорітет поставила потреби фронту і активно помагає військовим. Честь, дяка, доземний уклін !!

Коли вже почнуть захищати тих, хто рятує наші життя?! Чи вже тил не такий важливий для нашої спільної Перемоги ?!

P.S.  Євгеніє Михайлівно! 

Дяка за все, що Ви робили і ще зможете зробити. Не ведіться на провокації. Бережіть себе, колектив, команду,.. і нас, містян, жителів області.

Сил! Здоров'я! Перемог на всіх фронтах!

Обіймаю від усіх нас", - написала у себе на ФБ сторінці Ірина Терехова.

Патріотка постійно допомагає захисникам, пацієнтам алергікам-астматикам 

Медикиня  Тетяна Мороз висловила повагу на адресу колеги та запевнила, що знає, яка Євгенія Михайлівна патріотка. Вона допомагає не лише нашим захисникам. 
 

Як вона могла? Доктор медичних наук, професор, лікар-алерголог, тендітна доросла жінка поїхати на передову лінію! Боялась? Не знаю, я б 100% злякалась… Для чого? Та для того, щоб своїми очима побачити як там наші захисники, що їм потрібно в першу чергу,  щоб забезпечити бійців необхідними препаратами та надати консультації. А потім ПОСТІЙНО ДОПОМАГАТИ. Підключила всіх: сім’ю, друзів, пацієнтів, всіх нормальних людей, для яких  патріотизм це не просто слова, для яких це життя. 

А цінувати  життя   Євгенія Дитятковська вміє. І боротися за життя та здоров’я кожного пацієнта вміє. Це знають ті, хто хоч раз потрапляв в алергологічний  центр Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги. Тут діти, дорослі, вагітні зі всієї України. Тут наші захисники, кожного з яких не тільки за діагнозом, а й по імені, звідки він, хто його батьки знає наша Євгенія Михайлівна.

Так сталося, що я особисто знаю Євгенія Михайлівну дуже-дуже давно. Вона ангел-охоронець для  нашої родини, наших друзів  алергіків-астматиків…  

І ще, я дуже хочу, щоб ВСІ! хто знає Євгенію Михайлівну, кого вона спасала, кому допомагала – висловили свою   підтримку.  Інакше «активісти-горлопани» нас подолають, тоді нам всім буде гаплик. 

P.S. А хто кого любить, хто кого підтримує – це справа кожного. І не потрібно вказувати,   у нас демократична країна. Ось так.

Українська волонтерка, громадська діячка Наталія Хазан говорить, що Євгенія Дитятковська належить до тих людей, в яких завжди впевнений і відчуваєш підтримку.

Є люди, яких я знаю багато років і при кожних потрясіннях вони себе проявляють саме так, як ти очікував. Які не розчаровують. Люди, на яких завжди можна покластися і в будь-який момент звернутися по допомогу. Хвороби друзів, початок війни в 2014, ковід, повномасштабне вторгнення - Євгенія Михайлівна жодного разу не стояла осторонь. Жодного.

Лікувала, підіймала всі звʼязки заради порятунку, давала гроші, давала гуманітарну допомогу. Така людяність, емпатія та високий професіоналізм як доктора, які дозволяють не говорити багато, а говорити по суті. Від себе та своєї родини я щиро дякую родині Дитятковський за всі зусилля по наближенню нашої Перемоги.

Капелан дякує за служіння людям

Військовий капелан Дмитро Поворотний, який тоже добре знає Дитятковську, висловився на її підтримку. 

Пані Євгеніє, щиро дякую Вам за служіння людям!

Хай Бог благословляє і допомагає!