До 40 тис. на місяць шиномонтажнику: ТОП-5 найоплачуваніших пропозицій по роботі за тиждень

Другий місяць осені видався не таким багатим на щедрі пропозиції роботодавців і минулий тиждень був найскромнішим від початку осені й за кількістю нових робочих місць, і за розмірами зарплат, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інспекцію з питань праці та зайнятості населення міської ради.

  1. Отже, від 40 тис. грн пропонують зарплату керівник виробничої ділянки на одному з підприємств міста. Претенденти повинні мати від 5-ти років роботи за відповідним напрямком. Бажано металообробні та металопрокатні виробництва. А також мати досвід керування командою більше 20 чоловік та вміти читати креслення та технічну документацію. Тоді можуть розраховувати на хорошу зарплату та премії.
  2. До 40  тис. грн обіцяють зарплату шиномонтажнику на  Rezina, що на проспекті Богдана Хмельницького.
  3. Від 35 тис. грн готові платити головному бухгалтеру у компанії, яка спеціалізується на харчовому виробництві. До речі, минулого тижня рівень зарплати за вакансією головного бухгалтера на іншому підприємстві був на 5 тисяч вищий.
  4. До 30 тис. грн пропонують кур'єру на своєму мопеді у нову службу доставки в Дніпрі #Каппі. До гарної зарплати обіцяють знижки 50% на продукцію компанії, компенсацію мобільного зв'язку  та забезпечення необхідними девайсами для комфортної роботи.
  5. До 20 тис. грн  - на таку зарплату  шукають вчителя англійської мови у Smart Cookie Club.

Також раніше ми писали В Україні зросла середня пенсія. Скільки отримують пенсіонери в Дніпрі та області