Доведеться платити штраф. У Дніпрі на Озерці чекають неприємності (фото)

У Дніпрі інспекція з питань контролю за паркуванням продовжує слідкувати за дотриманням правил дорожнього руху на зупинках та стоянках. Де були зафіксовані порушники і що їм за це буде, повідомляє Дніпровська панорама.

Окрім безлічі профілактичних бесід з водіями, за минулий тиждень інспекторами накладено понад 3,5 тис. штрафів за порушення правил паркування. Крім того, евакуйовано понад 100 автівок, які були залишені власниками зі значними порушеннями.

За що машину можуть евакуювати

Нагадуємо, що евакуація проводиться у разі паркування на пішохідних переходах, перехрестях, тротуарах, зупинках громадського транспорту та у випадку блокування руху іншого транспорту, насамперед екстрених служб або громадського транспорту.

Який штраф за порушення потрібно заплатити

Кожне з цих порушень обійдеться власникам авто у кругленьку суму - евакуація від 2110 до 2410 грн, вартість зберігання ТЗ 144 грн за добу, штраф за порушення 680 грн. Також нагадаємо, що адміністративне стягнення накладається саме на власника авто, а не на водія.

А це "герої-порушники" 

Додаємо фотофіксації топ-5 порушень ПДР за минулий тиждень. Будьте чемними і відповідальними та не порушуйте правила дорожнього руху!

Нагадаємо, раніше ми писали

На Дніпропетровщині 20-річна дівчина народила третю дитину в автомобілі "швидкої допомоги"