Філатов долучився до Конгресу місцевих та регіональних влад, який пройшов під головуванням Президента України

Мер Дніпра Борис Філатов та начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак долучилися до засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Напередодні його під головуванням Володимира Зеленського провели у Кропивницькому. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на міську раду.

У нас із вами є коло дуже важливих питань – питань внутрішніх і зовнішніх, які прямо впливають на життя українських громадян, на життя наших українських громад, на життя всієї нашої держави, — зазначив Володимир Зеленський.

Тож основними темами стали можливості державних програм в енергетиці, створення альтернативних джерел енергопостачання, підготовку якнайбільшої кількості закладів освіти до роботи в офлайн-режимі та співпрацю з партнерами у Євросоюзі.

Окрему увагу було приділено розвитку міжнародного партнерства з боку безпосередньо місцевого самоврядування.

Дніпро активно працює над цим. Уже наступного тижня наше німецьке місто-побратим Кельн уперше проводитиме у себе Дні Дніпра, де ми підпишемо угоду про повноцінне та безстрокове партнерство. Це стане новим потужним імпульсом нашої взаємодії. А далі буде угода про співробітництво з Драмменом — одним із найбільших міст Норвегії, — сказав Борис Філатов.

Також раніше ми писали У Дніпрі планують подовжити роботу дітсадків: скільки годин працюватимуть