Гатили з важкої артилерії. Ворог тричі за сьогодні обстріляв Дніпропетровщину

Понад двадцять будинків у населених пунктах Нікопольського району Дніпропетровщини потрапили під ворожий обстріл лише за сьогодні. Усі злочини окупантів слідчі документують й колись ворогу доведеться за все відповісти, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на телеграм-канал голови Дніпропетровської облради.

Протягом дня окупанти тричі вдарили по Нікопольському району. Гатили з важкої артилерії, поцілили по Мирівській та Марганецькій громадам. Є руйнування. В Мирівській ТГ понівечено пошту, магазин, навчальний та медичний заклади, авто медичної допомоги, адмінбудівлю, агропідприємство. Окрім цього, пошкоджено двоповерхівку, 11 приватних осель, господарську споруду, легкову машину, пасіку, газогони та лінії електропередач, написав Микола Лукашук.

В Марганецькій громаді, яка під ворожий вогонь потрапила вдень та надвечір, потрощено будівлю агрофірми. Наслідки вечірньої атаки встановлюються.

 Також ввечері надійшло повідомлення про обстріл з РСЗВ території Межівської ТГ, що в Синельниківському районі. Люди неушкоджені, дані щодо руйнувань уточнюються. 

День за днем, крок за кроком ми наближаємося до нашої Перемоги. Окупанти не можуть досягнути мети на полі бою, тому вдаються до терору мирного населення. Але ми витримаємо і не здамося, - написав Лукашук

Раніше ми писали про: Атака з повітря. Десантники з Дніпропетровщини знищили ворожий танк (відео)