Його знало все місто. На Дніпропетровщині пішов з життя відомий керівник

На Дніпропетровщині у Нікополі пішла з життя відома людина Василь Атанасов. Його серце перестало битись 18 вересня, чоловіку було 88 років. Він співзасновник та акціонер трубної компанії «Сентравіс» з Нікополя, повідомляє Дніпровська панорама.  

Василь Атанасов все своє життя присвятив Нікопольському південнотрубному заводу, на базі якого в 2000 році було створено Нікопольський завод нержавіючих труб, який потім став «Сентравісом». З 1959 по 1975 роки пройшов шлях від підручного вальцівника до старшого майстра на Нікопольському південнотрубному заводі. 1975 року перейшов до Всесоюзного науково-дослідного інституту трубної промисловості у Дніпрі.

З 1992 року обіймав керівні посади на сімейному підприємстві ЮВІС.

Що кажуть колеги на підприємстві 

Він був щирою, доброю людиною, яку поважали та любили всі колеги, яким пощастило з ним працювати в одній команді в різні роки. Він був підтримкою та опорою для своєї родини, мудрим наставником та ідейним натхненником своїх близьких, - кажуть на підприємстві.
З нагоди 80-річчя йому було присвоєно звання почесного громадянина Нікополя.

Компанія «Сентравіс» є одним з найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. Компанія посідає 4 місце в ЄС. Підприємство працює в Нікополі незважаючи на війну і постійні обстріли.

Нагадаємо, раніше ми писали

Він був патріотом до мозку кісток. На Дніпропетровщині доньки та дружина втратили захисника