Кріндж з доставкою рол. У Дніпрі зіпсований лосось видавали за спайсі соус

Жителі Дніпра нерідко стикаються з неприємними ситуаціями з доставкою їжі на замовлення. Цього разу популярний мережеввий заклад харчування підсунув протухлу рибу в ролах, повідомляє Дніпровська панорама.

Так, нещодавно мешканка міста замовила через інтернет рол Салмон Спайсі. Доставлений продукт мав підозріло огидний запах. Розгорнувши доставку, вона побачила, що риба в ролах чи то від старості, чи від недотримання правил зберігання продукту, мала біло-коричневий відтінок замість "лососевого" у свіжої. Покупчиня звернулася до закладу з претензією, але її там заспокоїли, мовляв, такий різкий запах "надає спайсі соус на основі майонезу".

Жінка шкодує, що замовила в цій мережі доставку і попереджає від ймовірного отруєння інших:

Також вона поділилася перепискою із закладом харчування:

Нагадаємо, несвіжа риба може спричинити ботулізм. Це важка токсикоінфекційна хвороба, що виникає при отруєнні людини токсинами бактерій ботулізму, що характеризується ураженням центральної, вегетативної та нервової систем. Розвивається в результаті потрапляння в організм харчових продуктів, води або аерозолів, що містять ботулотоксин, що продукується спороутворюючою паличкою.

Щоб уберегтися від ботулізму, уникайте вживання в'яленої, копченої, солоної та консервованої риби, м'ясних та грибних консервів, консервів домашнього виробництва. Якщо не впевнені, що продукти зберігали та/або транспортували належним чином, не їжте їх. Мийте руки та обробляйте поверхні. При перших симптомах - відразу звертайтеся до лікаря.

Нагадаємо, раніше ми писали: "Суцільна каша": у Дніпрі популярна мережа замість піци продає незрозуміле місиво