Масштабне відключення води у Дніпрі 26 липня: комунальники проводять аварійні роботи (Адреси)

Комунальні служби Дніпра інформують, де у місті станом на 10-ту ранку 26 липня відсутнє водопостачання через проведення аварійних робіт. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міську раду.

Працівники КП "Теплоенерго" проводять аварійні роботи на тепло-розподільчому пункті (ТРП). Через це припинено водопостачання по вул. Янгеля, 21, 22 та вул. Будівельників, 15, 19.

Станом на 10-ту ранку бригади КП "Дніпроводоканал" проводять аварійні роботи за такими адресами:

  • вул. Стара Пристань, 52, припинено водопостачання по вул. Стара Пристань, 3-70;
  • вул. Генерала Пушкіна, 1, припинено водопостачання по вул. Генерала Пушкіна,1-3, вул. Ніла Армстронга, 36, пл. Академіка Стародубова, вул. Наукова, 7-12;
  • вул.Калинова, 83, припинено водопостачання цього будинку.

Через протікання водопроводу у підвалі будинку по вул. Незламна, 369, на прохання міської аварійної служби припинено водопостачання вулиць: Робесп'єра, Сподівань, Кролевецька, Інгульська, Балхаська, Руставелі, Глущенка.

Водопостачання за всіма вище вказаними адресами комунальники планують відновити протягом дня.

Придніпровська  залізниця завершила роботи. Відновлено водопостачання на вул. Пастера, 30,  просп. Д. Яворницького, 72,  вул. Князя Я. Мудрого, вул. В. Чапленка, Княгині Ольги, Вокзальна, Столярова.

Всі підвищувальні та насосно-фільтрувальні станції працюють у звичному режимі. Знеструмлення та аварійні ситуації на цих об’єктах на цей час відсутні.

Без відключення водопостачання бригади КП «Дніпроводоканал» уже працюють на очищенні  засмічень на мережах водовідведення, а також усуненні пошкоджень на мережах водопостачання.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, які вулиці у Лніпрі залишуться без світла 26 липня.