Місце для активного відпочинку: Біла гора на Дніпропетровщині

Природа Дніпропетровщини продовжує дивувати своєю унікальністю. Цього разу рукотворною, але такою привабливою. Мова йде про Білу гору, з якої відкривається чудовий краєвид на навколишню місцевість, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на Марс у Кривому Розі I Картинна галерея OneГЗК.

Спеціалісти стверджують, що Біла гора є відвалом розкривної вапнякової породи Жовтневого кар'єру між КРЕСом і Зарічним.

З неї відкривається чудовий краєвид на навколишню місцевість. Видно житлові масиви: Зарічні, КРЕС, Індустріальний та інші. З вершини гори є кругові круті спуски для велосипедів. Навколо місцевості є дороги для квадроциклів. За горою розташоване озеро в кар'єрі, а поряд - "Садиба Бажаново", до якої я ще не дістався. Загалом це дуже крута місцевість як для пасивного, так і для активного відпочинку, - йдеться в дописі.

У коментарях люди згаду.ть знайоме з дитинства місце:

По своєму унікальне місце, вперше потрапив туди 3 роки назад, відчуття було наче на острові. Ще звідти красивий вид на поле з пшеницею оточене "річкою", - пише Олег Петрушкевич.

До речі, у "Садибі Бажаново" можна орендувати територію для сімейного відпочинку. Тут є басейн, альтанка, мангал та шезлонги, чан на дровах.

Нагадаємо, раніше ми писали: Не Січеслав: яку назву отримає Новомосковськ на Дніпропетровщині