Мітинги "за все добре" у воєнний час: хто і навіщо качає країну

Під виглядом мітингів "за все добре" може здійснюватись ворожий план щодо дестабілізації України. Важлива новина вчорашнього дня - Президент України Володимир Зеленський заявив, що росія, яка не спроможна захопити нашу країну і перемогти українців на полі бою, намагається посіяти розкол в українському суспільстві, створюючи хаос і розгойдуючи ситуацію зсередини, повідомляє Дніпровська панорама.

Наша розвідка має інформацію, яка також надійшла від наших партнерів, - сказав Зеленський.

За даними Президента, ворожий план дезінформації має кодову назву Майдан 3. Як відомо, 2014 р . протестувальники на Майдані Незалежності в Києві домоглися втечі диктатора Януковича та революційних змін в Україні.

Майдан для них (країни-агресора – прим.ред.) – це переворот, тому операція зрозуміла, – сказав Зеленський.

Заява глави держави підтверджується безліччю неоднозначних подій, що мали місце у країні останнім часом. Висновок, який напрошується - деструктивні сили, які прямо чи опосередковано спрямовуються або підігріваються агресором, справді могли почати розгойдувати ситуацію. Як завжди – маніпулюючи, використовуючи патріотичну символіку та гасла, близькі серцю простих людей.
Найбільш показові факти - вперше за два військові роки у великих містах країни були організовані та відбулися мітинги. Вражає сам факт – адже під час режиму воєнного стану масові акції суворо заборонені

Наприклад, мітинги "за все хороше", учасники яких вимагають зараз «демобілізацію військовослужбовців», «гроші на дрони» та інші, проходять не під будівлею Міністерства Оборони чи Кабміну, де за такі "пустощі" можна одразу загриміти, а в регіонах, під стінами місцевих органів влади – подалі від контролю столичних силовиків.
“Розкачування” суспільства в цьому напрямку - пряме послаблення згуртованості та обороноздатності країни в умовах зовнішньої агресії. Що прямо на руку супротивникові.
Характерно, що разом із жінками на ці мітинги виходять цілком здорові молоді чоловіки. Які чомусь не готові захищати країну зі зброєю, але готові пошуміти і помітингувати.

Чи дають такі мітинги реальний результат, потрібний українському суспільству та нашій армії? З точністю навпаки: такі акції, з криками, мегафонами та фаєрами - чудова "картинка" для відео, яке потім масово розганяють пропагандистські канали країни-агресора. Показуючи на весь світ нібито настає в Україні розлад і внутрішні конфлікти.


Взагалі, що зараз відбуваються  до болю нагадує сумно відомі мітинги “російської весни” березня 2014 року. Коли у великих містах Східної України проводили масові ходи з червоними прапорами та триколорами Росії. Чим це закінчилося, ми пам'ятаємо дуже добре.

У цієї ж низці дуже дивних і насторожуючих явищ останнього часу - чутки, що постійно підігріваються, про нібито конфлікт між Президентом Володимиром Зеленським і головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним, між політичним і військовим керівництвом країни. Чутки, які з дивовижною наполегливістю щоразу вкидаються та обговорюються на різних інтернет-майданчиках та телеграм-каналах.

Ясно одне: в Україні, яка продовжує відбивати напад неймовірно жорстокого та підступного супротивника, точно не місце та не час для мітингів та з'ясування стосунків.
Історія показує, що саме внутрішні розбрати, взаємна недовіра та ворожнеча протягом багатьох століть української історії були найбільш згубними та небезпечними.

І ще раз хочемо сказати, що мав рацію президент, коли вказав на план дестабілізації у вигляді мітингів.

Також раніше ми писали Оце так: у Дніпрі під час війни в магазинах продають хлопавки (фотофакт)