На межі божевілля: які знаки зодіаку схильні до шизофренії

Астрологи вважають, що зірки та планети визначають схильності людини, її характер, темперамент, шанси на успіх у тій чи іншій ситуації і навіть схильність до тих чи інших захворювань. Наприклад, вони припускають, що психічні розлади можуть бути властиві певним знакам. Про це розповість Дніпровська панорама.

Скорпіони

Скорпіони – найупертіший знак. Вони нерідко славляться соціопатами за свою потяг до самотності та самотнього життя. У таких людей дуже багато переконань та принципів, через що вони часто відчувають брак любові та турботи до себе. Щоб якось розвіяти нудьгу, вдаються до екстремальних захоплень чи починають займатися небезпечними видами спорту. Це ще добре, але багато хто йде в кримінал і стає небезпечним для суспільства.

Раки

Раки – люди з тонкою душевною організацією, для яких сім'я – найважливіше у житті. Вже від народження їхня психіка дуже слабка, а душа вразлива. Через це навіть незначні проблеми у сім'ї можуть перерости у серйозні психічні патології, на кшталт параної, апатії, депресії. Часто Раки замислюються про безглуздість буття і вирішують піти з цього світу, який не приносить їм радості.

Водолії

Водолії — психіка цих людей украй нестійка. Вони постійно впадають у депресії, що може статися через дрібниці. Водолії схильні до стрибків настрою. Звертатися їм потрібно не до психологів, а одразу до психіатрів, якщо такі прояви стають нормою.

Читайте також: Два знаки Зодіаку, яким доведеться зробити доленосний вибір