На радість дітям: у Дніпрі ремонтують дитячі та спортивні майданчики

У Дніпрі у п'ятницю, 19 травня, черговий по місту Артем Нідєлько, директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міськради, перевірив, як виконується доручення міського голови Дніпра Бориса Філатова щодо проведення ремонтів дитячих та спортивних майданчиків у Дніпрі. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міськраду.

"Ремонт цього майданчика на проспекті Олександра Поля, 78 відбувається за нашими сучасними стандартами…Цей майданчик вже декілька разів нами обстежувався. Щодо його ремонту надходило багато звернень від жителів цього будинку, сусідніх будинків. Оскільки тут багато дітей і він користується великою популярністю", - зазначив черговий по місту Артем Нідєлько.

Наразі працівники підрядної компанії проводять бетонування раніше демонтованих елементів. Вони були в аварійному стані та потребували оновлення, тому їх зняли, відвезли на завод, а там відремонтували та пофарбували.

"На цьому об’єкті здійснюється ремонт дитячого обладнання, заміна дефектних елементів, фанерних та дерев’яних елементів. Також відновлення металевих рам гойдалок, балансирів, буде відбуватися заміна сидінь та фарбування певних елементів…Трошки пізніше тут буде здійснено підготовку основи і після цього буде укладатися безпечне гумове покриття для гри дітей на майданчику", - розповіла представниця підрядної організації Кристина Мец.

В середньому ремонт одного майданчика триває від 1 до 3 тижнів. Все залежить від стану його аварійності та того, часу потрібно, аби вирівняти основу майданчика для подальшого укладання гумового покриття.

Наразі ремонт дитячих та спортивних майданчиків у Дніпрі відбувається згідно з графіком. Вже відремонтовано 27 комплектів обладнання і ще заплановано відремонтувати близько 50 майданчиків.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що скільки у Дніпрі безкоштовних парковок для авто.