Названо п'ять ознак, які допоможуть зрозуміти, що на вас порча

Порча - інструменти чорної магії, які використовують чаклуни для впливу на людей. Часто ті, хто виявився жертвою порчі, страждають від різних захворювань, проблем з грошима або в особистому житті. Про те, як розпізнати тривожні дзвіночки та вчасно запобігти страшним наслідкам, розповість Дніпровська панорама.

Зникли чи були зіпсовані особисті речі чи фотографії

Навести порчу на речі, що належать жертві, — найчастіший і найвірніший варіант. Тому для початку ретельно перевірте, чи не зникли у вас якісь предмети гардеробу, близькі до серця або постійно використовувані. Особливо зверніть увагу на спідню білизну. У районі гумки до трусів або бюстгальтера можуть прикріпити ледь помітну шпильку або нитка чорного або червоного кольору. Ще гарненько перегортайте альбоми з фотографіями. Можливо, деякі знімки відсутні або розірвані. Наприклад, є розриви на обличчі чи тілі, а вже проколоті очі й зовсім мають розвіяти будь-які сумніви.

З'явилися незнайомі предмети в будинку чи поруч із ним

Іноді речі можуть пропадати, а, навпаки, з'являтися. Якщо помітили, наприклад, у кишені сумочки, куртки, пальто предмет, який явно вам не належить, то краще його швидше позбутися. Це може бути будь-що: вовняні нитки, носовичок тощо. Перевірте всі місця в житло, куди рідко заглядаєте, косяки та поріг дверей. Якщо мешкаєте у приватному будинку, співчуваємо, оскільки пошуки обіцяють бути грандіозними. Можливо, предмет виявиться десь у дворі. Незрозумілі символи можуть намалювати на стіні будинку чи прокляті речі закопати неглибоко у землю. Насипати цвинтарної землі під порогом, сховати біля дверей зламані голки тощо. Знайдену підозрілу річ слід викинути чи краще спалити. Є й інший спосіб придбати прокляту річ: недоброзичливець може її подарувати. Зрозуміти призначення сувеніра у такому разі буде складніше. Однак якщо щось запідозрите, просто викиньте його. Або "відкупіться", такий варіант теж подіє від пристріту і псування.

Почалися безсоння та нічні кошмари

Якщо людину наврочили, її сон часто стає тривожним або зовсім зникає. А в рідкісні миті, коли заснути вдається, починаються нічні кошмари. Їхнє завдання вибити з колії, підірвати психічне здоров'я, вимотати. Жертва не зможе відпочивати, постійно відчуватиме тиск і втому, млявість. Причому самі сни часом лякають настільки сильно, що страх не залишить після пробудження. Іноді наше тіло відчуває магічний вплив і активно чинить опір. До сновидінь слід придивитися, можливо, у них з'явиться справжня причина проблем.

Несподіване погіршення здоров'я, поява алергії

Порча витягує зі своєї жертви сили та енергію, тому погане самопочуття, апатія тощо — цілком природні стани. Якщо нічого не хочеться робити, є непереборне бажання лягти спати та полінуватися – це може бути сигналом. Причому варто враховувати стан здоров'я потерпілого, якщо жодних скарг та симптомів раніше не було, людина віддавала перевагу активним видам відпочинку, стресу та потрясінням не відбувалося. Слід замислитись про причину. А чи не наврочили вас?

Відбувається різка втрата ваги або, навпаки, набір

Людина, яка зазнала впливу чорної магії, змінюватиметься і зовні. Особливо сильно ця ознака помітна на жінок. Вони різко втрачають вагу або, навпаки, гладшають буквально від повітря. Причому харчування, дієти, заняття спортом не дають жодного ефекту. Також у них з'являються сліди старіння, змінюється на гірший бік зовнішність. Зазвичай наводить псування в такому випадку виявляється заздрісна суперниця.

Читайте також: Чи можуть залишитися одні: названі головні одинаки серед знаків Зодіаку