Обід закінчився у лікарні: у Дніпрі жінка пошматувала пальці у м'ясорубці

Лікарі швидкої госпіталізували 45-річну дніпрянку, яка постраждала під час роботи з м'ясорубкою, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на пост лікаря Романа Горенко у Facebook.

Так, 12 липня на лінію 103 надійшов виклик від травмованої жінки. Диспетчер передала критичний виклик реанімаційній бригаді Новокодацької підстанції Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в складі лікаря Горенко Романа, фельдшера Дідунова Івана.

Лікарів на місці подій зустріла жінка, яка була в свідомості, але дуже бліда. Кухонний прилад відрізав їй другий палець, на третьому пальці лівоє кісті - рвана рана та сильна кровотеча, яку лікарі швидко зупинили.

Як з‘ясувалось, під час використання електричної м‘ясорубки пальці жінки потрапили у шнековий вал. Постраждала шпиталізована.

У швидкій нагадують: щоб уникнути серйозного травмування при використанні м‘ясорубки, необхідно дотримуватися правил техніки безпеки, які прописані в інструкції по експлуатації - не можна підштовхувати продукти в горловину м‘ясорубки пальцями, для цього треба користуватися пластиковою маточкою; видаляти залишки продуктів - тільки при відключенні від електромережі. Будьте обачними!

Раніше ми писали: Сподіваються знайти живим: на Дніпропетровщині тривають пошуки 6-річного хлопчика