"Озерка" вміє здивувати: актуальні ціни на оптовому ринку у Дніпрі (фото)

У мешканців Дніпра нічна оптова “Озерка” завжди мала популярність. І це не дивно – ціни там були суттєво нижчі, ніж на денному ринку, повідомляє Дніпровська панорама.


Проте цього року ситуація змінилася. На розчарування покупців, ціни на оптовій "Озерці" мало відрізняються і від магазинних, і від денних на тому ж ринку.
Так, ціна на перець стартує від 15 гривень, але перчики будуть дрібні.

Кіло “Білозерки” коштуватиме 20-25 грн., солодкий м'ясистий червоний та жовтий перець коштує 30-40 грн. за кг.


За кілограм гіркого перцю просять від 70 до 100 гривень.


Огірки, як і раніше, коштують дорожче за помідори і дешевшати вже точно не будуть - зараз кілограм огірків обійдеться в 30-40 грн. за кілограм.


А ось чим справді зараз можна активно закуповуватися – помідори та кабачки. Їх на ринку безліч різних видів, а ціни - сміховинні. Так, купуючи ящик за кіло томатів, доведеться віддати 13-15 гривень. До речі, є і навіть дешевший роздрібний варіант – 10 грн. за кг, щоправда, це будуть підв'ялі або биті овочі.


Кіло кабачків, як і раніше, коштує 10-15 грн.
Вартість картоплі дивує своєю ідентичністю з магазинною – 10-20 грн. в залежності від сорту.


Цибуля на оптовому ринку так і зовсім дорожча від магазинного - від 15 до 20 грн. за кіло.


Ну і як же без часнику – він б'є всі рекорди. Мало того, що на всьому ринку він був лише на 3 точках, то ще й ціна на нього кусається - від 150, 180, 200 гривень за кілограм. До речі, у супермаркетах він коштує дешевше – від 120 грн.


Тож не дуже зрозуміло, чи є сенс палити бензин, їхати на ніч дивлячись на базар, а потім ще й насилу протискуватися до прилавків, щоб прицінитися та вибрати товар.

Також раніше ми писали Встигніть запастися, поки не подорожчало. Актуальні ціни на м'ясо у Дніпрі (фото)