Перенесені зупинки та зміни в русі транспорту. Як в Дніпрі їздять трамваї, тролейбуси і маршрутки

До уваги пасажирів! Департамент транспорту Дніпровської міської ради повідомляє, як буде рухатись транспорт в місті сьогодні, 11 серпня. Про це далі від Дніпровської порадниці. 

1)   Через проведення ремонту мережі зливової каналізації по вул. Князя     Володимира Великого,  діють зміни у русі тролейбусів: №7, №14, №17, №20 в напрямку вул. Королеви Єлизавети ІІ та вул. Європейської. 
    Вони здійснюють об’їзд зазначеної ділянки по вул. Січеславській Набережній, вул. Володимира Мономаха.  У зв’язку зі скупченням автотранспорту можливі відхилення від розкладів. 

 Також  для цих маршрутів тимчасово скасовано зупинку  “вул. Князя Володимира Великого”, натомість на зупинці “МОСТ-Сіті” тролейбуси зупиняються в обидва напрямки, тому будьте уважні при посадці

2)   В зв'язку з ремонтом аварійного трамвайного переїзду на перетині просп. Лесі Українки та вул. Степана Бандери, внесено зміни в роботу маршрутів:

-    трамваї №5  в напрямку від ж/м Західний до УДУНТ курсують по зміненій схемі:  з вул. Романа Шухевича через вул. 128-ої Бригади Тероборони - Залізничний вокзал - просп. Дмитра Яворницького - вул. Степана Бандери - просп. Лесі Українки і далі до УДУНТ.    
Напрямок руху трамваїв 5-го маршруту від УДУНТ до ж/м Західний - без змін;

-   тролейбуси  "Б"  продовжують курсувати:  від Залізничного вокзалу через просп. Дмитра Яворницького - вул. Степана Бандери - просп. Лесі Українки  -  в об'їзд через вул. Філософську  і далі за своїм маршрутом.

У звʼязку з проведенням робіт з демонтажу аварійних конструкцій будинку по пл. Вокзальній, з 9 серпня 2024 року перенесено зупинку трамваїв №1, «Ретро» та тролейбусів «Б» та розміщено в районі пл. Вокзальна, 2.

Нагадаємо, раніше ми писали

Не буде з ранку до вечора: у Дніпрі та області масштабне відключення світла 12, 13, 14 та 15 серпня (адреси)