Працюючи економістом, не розбагатієш. Які вакансії найприбутковіші в Дніпрі

Рівень зарплат у сферах, що фінансуються з місцевих бюджетів залишаються одними з найнижчих. Складною залишається ситуація і у сфері обслуговування, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію Департаменту гумполітикі міської ради.

Так, сьогодні провідному економісту у закладі культури пропонують зарплату всього 10 тис. гривень.

Взагалі вакансій з винагородою у 10 тис. грн стає все більше, а претендентів все менше.

А ось лідерами з полати цього тижня стали наступні вакансії.

  1. До 50  тис. грн пропонують зарплату водія зі своїм авто (5 т) в команді одного з найпопулярніших інтернет-магазинів України. Але й вимоги не аби які: досвід роботи водієм-експедитором у Дніпрі, гарне знання міста, безаварійний стаж водіння від 3 років та власний вантажний мікроавтобус від 30 м куб., 2.2 висота з гідробортом (обов'язково) цільнометалева конструкція, від 2013 року випуску. 
  2. 30  тис. грн обіцяють зарплату бухгалтеру готельно-ресторанного комплексу. Обов'язковий досвід роботи бухгалтером по зарплаті від 5 років (бажано на харчовому підприємстві), потрібно мати також досвід роботи з касою, з дiльницею ТМЦ, ОЗ та бути не старшим 50 років.
  3. До 28 тис. грн пропонують різноробочому в одній з компаній, що займається виготовленням промислового обладнання.
  4. До 25 тис. грн винагороди обіцяють складальнику в компанії, що спеціалізується на виготовлені та монтажу алюмінієвих конструкцій. Готові всьому навчити.
  5. До 22 тис. грн  - на таку зарплату  шукають водія-кур'єра з власним авто в одній з мереж гіпермаркетів. Наявність власного авто вантажопід'ємністю від 500 до 1000 кг, тип кузова «мініфургон», «мінівен», без пасажирських сидінь (обов’язково). 

 Найбільша потреба сьогодні у Дніпрі в продавцях, касирах та водіях.

Також раніше ми писали У Дніпрі Успенська площа стала окрасою міста (відео)