Ракетний удар по Дніпру. З'явилась нова інформація про трагедію

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак сьогодні вранці розповів про ситуацію в Дніпрі та області. За його словами, це була непроста та важка ніч. Ворог ударив ракетами по Дніпру та бив ваажкою артилерією по Нікополю, передає Дніпровська панорама.

Важка для області ніч…

Спочатку ракетні удари по Дніпру. А вже вночі ворог продовжив свій терор. Бив по Нікопольщині. 

З важкої артилерії вгатив по самому Нікополю та Марганецькій громаді. Наслідки з’ясовують. Але головне – місцеві жителі цілі. 

У Дніпрі ж кількість постраждалих не змінилася. 9 людей, серед яких двоє дітей. Окрім атакованих адмінбудівлі та багатоповерхівки маємо ще пошкодження. Це 4 житлові будинки навколо. Одна висотка, інші – двоповерхові. Зачепило й 3 адміністративні споруди і 7 автівок. 

Після третьої ночі надзвичайники завершили пошуково-рятувальні роботи. До справи стали комунальники. Особисто бачив, як працюють всі служби. Злагоджено та з бажанням допомогти кожному. Дякую їм за це.  

Знаю – складно, але ми вистоїмо. Ті ж, хто надавав злочинні накази, виконував їх і щиро радів нашій біді, отримають своє. Адже зло завжди повертається до тих, хто його несе, - написав у повідомленні Сергій Лисак.