Штраф до 1 700 грн. У Дніпрі виявляють порушників за відсутність договору на вивезення сміття

У Дніпрі триває інспекційний об’їзд за скаргами містян щодо сміттєзвалищ великогабаритних відходів. Цього разу перевіряли вул. Новорічну, 75, повідомляє Дніпровська панорама.

Будинок ОСББ за згаданою адресою має договір на вивезення сміття з неофіційною компанією-перевізником, до тарифу якої не входить габарит. Будинок захотів зекономити, а відтак — і накопичується великогабаритне сміття.

Попередньо провели роз’яснювальну роботу і, приїхавши на місце, побачили, що усе прибрано, — прокоментувала головна спеціалістка департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради Наталія Бовкун. 

Також представники департаменту екологічної політики спільно з інспекцією з питань благоустрою перевірили два магазини у будинку за згаданою адресою щодо наявності договорів на вивезення сміття. 

За словами головного спеціаліста інспекції з питань благоустрою міської ради Артема Зайченка, у цих магазинах нам не змогли пред’явити відповідні документи. Тож довелося виписати приписи з вимогою упродовж п’яти днів надати такий договір. У разі його відсутності порушників доведеться притягнути до адміністративної відповідальності, тобто скласти адміністративний протокол.

Нагадаємо, раніше ми писали

Уроки в укритті. У Дніпровському районі в одній із шкіл запровадили змішану форму навчання