Синоптик засмутила прогнозом погоди на вихідні у Дніпрі

29-го липня в Україні пройдуть дощі у західній частині, на Харківщині та Луганщині (вночі й на Донеччині), Такий прогноз на завтра дала синоптик Наталя Діденко, передає Дніпровська панорама.

Окремо хочу сказати про північні області, де ще вчора ніяка прогностична схема дощів не показувала.
Уточнення: завтра на Житомирщині, Київщині й Чернігівщині є ймовірність окремих короткочасних дощів із грозою. Карта внизу.
Скоріше, невеликий дощ може з'явитися в післяобідню пору - візьміть, про всяк випадок, парасолю чи якийсь целофанчик на природу, - пише Діденко.

У центральних областях та у південній частині, а також на Сумщині та Донеччині - без істотних опадів, багато сонця.

У суботу, за словами синоптика, температура повітря в Україні буде комфортною, комусь низькуватою навіть, впродовж дня +24+29 градусів.

Вітер буде з північного заходу, помірний, в Приазов'ї можливі пориви до 15-20 метрів за секунду.

30-го липня дощі з грозами передбачаються у західних областях України, вдень дійдуть до Вінниччини, решта території перебуватиме у сухій сонячній погоді.

Температура повітря у неділю підвищиться, вдень +26+32 градуси, в західних областях буде трохи свіжіше, +23+29 градусів.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попередив про погіршення погодних умов. 29 липня - мінлива хмарність. Вночі місцями короткочасний дощ, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 13-18°, вдень 22-27°. 30 липня: Мінлива хмарність. Без опадів. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 14-19°, вдень 25-30°.