Сліпа провидиця з гір: таємнича баба Люба та її віщування на тлі війни

Український містичний серіал "Сліпа" завоював серця глядачів не лише захоплюючими сюжетами, але й образом головної героїні - сліпої провидиці баби Люби. Окутана таємницею, вона володіє даром передбачення та знаннями, що допомагають людям у скрутні часи, повідомляє Дніпровська порадниця.

Справжня провидиця чи акторська майстерність

Хто ж ховається за образом баби Люби? Цього не знає ніхто. Продюсери серіалу запевняють, що це реальна жінка з надзвичайними здібностями, яку вони довго шукали. Її мудрість, харизма та дар бачити більше, ніж зрячі люди, роблять бабусю Любою справжньою народною цілителькою.

Таємниця особистості

Інформацію про бабусю Любу ретельно приховують. Де вона живе, як виглядає - все це оповите таємницею. Ця секретність лише підсилює інтерес до провидиці та робить серіал ще більш інтригуючим.

Онука Катя: реальність чи вигадка

За сюжетом, у баби Люби є онука Катя, яка веде блог про віщування бабусі. Хто ж вона - реальна родичка чи вигаданий персонаж? Цього також невідомо. Відомо лише, що роль Каті зіграла акторка Марія Падіна.

Віщування про війну

У часи жорстокої війни росії проти України слова баби Люби звучать особливо пронизливо. У своїх віщуваннях вона запевняє, що зло ніколи не переможе, а український народ здобуде перемогу та збудує щасливе життя.

Також раніше ми писали Блошиний ринок біля автовокзалу Дніпра. Що тут відбувається у суботу (фото)