Стильні ідеї зачісок для жінок, яким за 60 (фото)

Ваша головна мета – обрати зачіску, але ви не можете ризикнути зробити зі своїм іміджем щось нове. Відпустіть думку про те, що є лише кілька зачісок, які ви можете носити, коли вам виповнюється понад 60 років. Втім є безліч прекрасних фасонів зачісок для кожної зрілої жінк. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Ось найпопулярніші цього року зачіски та стрижки для жінок віком від 60 років, які потрібно врахувати, перед відвідуванням перукарні.

Класичний зворотний боб

Одна з найвишуканіших зачісок для 60-річної жінки – класичний зворотний боб. Для цього стилю попросіть вашого стиліста вирізати складені шари на спині, які поступово стають довшими до передньої частини біля вашого обличчя. Щоб завершити зачіску, виберіть чубок, що обрамляє обличчя.

Сіра кучерява зачіска

Чи не хочете відмовлятися від зачіски середньої довжини? Збережіть свій стиль на довшому волоссі довжиною до плечей і кудлатими шарами в стилі 70-х. Прийміть свій сірий колір, використовуйте фіолетовий шампунь, якщо необхідно, щоб сірий колір не містив латуні, і вам не доведеться турбуватися про витрати на фарбування волосся кожні пару місяців.

М'який кучерявий боб

Ваші шістдесяті можуть бути десятиліттям, наповненим нескінченними днями гарної зачіски з милим та безневинним бобом. Підкресліть укладання до підборіддя за допомогою вільних невагомих кучерів, які красиво спадають завдяки довгим шарам. Для ще більшої яскравості виберіть світлі світлі локони для верхнього шару волосся.

Довгий багатошаровий боб

Карамельний блонд - один з кращих кольорів волосся для більш довгого боба з шарами, що обрамляють обличчя. Свіжий колір скрасить ваш колір обличчя та очей, якщо у вас блакитні, сірі, карі чи зелені очі. Щоб зачіска залишалася бездоганною, використовуйте фен для заокруглення країв та надання форми опуклим шарам.

Об'ємний піксі

Піксі - це найкращий стиль серед літніх жінок, і легко зрозуміти чому. У міру того, як ви стаєте старшим, ваше волосся природним чином втрачає об'єм і колір, але з такими об'ємними шарами і правильним кольором ви можете прийняти абсолютно нову зачіску - ту, яка зробить вас сучасною й стильною.

Гострий піксі

Цей стиль найкраще виглядає на обличчі овальної форми і добре поєднується з прямим або хвилястим волоссям.

Шаруватий боб з чубчиком

Ця стрижка – це боб однієї довжини з короткими шарами та бічною чубчиком. Він підійде для будь-якого типу волосся.

Гладкий боб каре

Прекрасний універсальний стиль із низькими експлуатаційними витратами. Підійде майже всім жінкам.

Стрижка для густого волосся

Цей стиль коротший ззаду і довший за спереду. Це багатошаровий боб із великим об'ємом ззаду та гладким зовнішнім виглядом спереду.

Зачіска для круглого обличчя

Найприємніше в цій зачісці те, що вона чудово виглядає на всіх. Цей стиль легко створити, він дає хороший об'єм волосся та гарну оправу навколо обличчя.

Раніше ми писали про: Витончена краса. У Дніпрі розцвів дивовижної краси кущ (Фото, відео)