«Тепер у нас чисто та тепло»: мешканка багатоповерхівки про ремонт аварійного підʼїзду у Дніпрі

У Дніпрі тривають оновлення аварійних підї’їздів багатоквартирних будинків комунальної власності. Перед холодами вже виконали більше 70% заявок, які надходили від мешканців, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на міську раду.

Наприклад, триває ремонт під’їздів девʼятиповерхівки по вул. Немировича-Данченка, 48.

Ми зараз оновлюємо стіни. Очищали їх, проводили спеціальну обробку й зараз на фінішній прямій у декількох підʼїздах. В декількох підʼїздах встановлені додаткові металопластикові двері, - зазначив представник департаменту житлового господарства ДМР Єгор Худяков.

Радіє оновленням пані Наталя:

Раніше було аварійне все. Написали колективне звернення й до нас швидко прийшли вже ремонтувати стіни та встановлювати вікна. Дуже добре стало, тепліше та чистіше. Вдячні!

З початку 2023 року комунальники виконали ремонт під’їздів із заміною вікон на нові енергозберігаючі, поставили також додаткові металопластикові двері при вході до під’їзду у 89 багатоквартирних будинках. Нові металопластикові вікна мають ефект енергозбереження, що дозволить зменшити втрати тепла будинка в цілому, - підсумував Єгор Худяков.

Також раніше ми писали Буває й таке: у Дніпрі за проханням водіїв переставлять мобільне укриття