Товар “дорожчає” прямо на касі: як у Дніпрі продавці грають із цінами

Нерідко покупці в Дніпрі через свою неуважність опиняються в мінусі "завдяки" несумлінним продавцям та касирам. Трапляються випадки, коли пробивають зайвий товар чи дорожчий, повідомляє Дніпровська панорама.

Нещодавно у схожій ситуації мало не опинився мешканець Дніпра Валентин Ковальов. Він робив покупки в супермаркеті "Ашан" у ТРЦ Караван і на касі був чимало здивований нессотвестством пробитої суми з тієї, що була вказана на ціннику.

В мережі він пише:

Скупляючись у цьому супері, побачив у пластикових півкилограмових банках ікру мінтая по 56.90 грн за 100 г. Ну прикинув собі то десь 500 грам, буде коштувати приблизно 280 грн, вирішив, беру. Взагалі то, я якось не слідкую за монітором кассового аппарату коли пробиваю свій товар, а тут випадково глянув в той момент коли касирша пробивала ікру, і хоп - а там 319 грн вибилось. Стоп! Щось в моїй голові алгоритм зламався, 319 це не 280!

Касир почала стверджувати, що ікра коштує 638 грн, бо в неї так выбило.

Так вона подзвонила, прийшла дівчина з цінником, та мені швидко перебили чек і я собі пішов.

Треба сказати, що в мене це не перший випадок в Ашані, і саме у рибному відділі, ще року за два таке було. Тобто, як кажуть у сусідній  країни довбнів: ну, нє прокатіло.

З цього роблю висновок, що це не якась помилка, а система обману покупців.

Здається, касири навмисно пробивають іншій, більш дорогий товар, сподіваючись на неуважність покупців.

Також раніше ми писали Несподівана "начинка": у Дніпрі продаються сосиски із сюрпризом (відео)