У будинку на ж/м Перемога, куди влучила російська ракета, вже встановлено майже 900 віконних блоків

У четвер, 9 лютого, за дорученням міського голови Дніпра Бориса Філатова, в рамках чергування по місту, директор департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Владислав Грицай проінспектував хід робіт по встановленню вікон у будинку по Набережній Перемоги, 118, куди 14 січня влучила російська ракета. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" посилаючись на пресслужбу Дніпровської міськради.

"Станом на 9 лютого вже встановлено майже 900 віконних блоків. Планується встановити ще близько 500. Роботи йдуть згідно з графіком. Щойно отримуємо вікна з заводу, одразу встановлюємо", - розповів Владислав Грицай. 

Директор ЖКГ додав, що у будинку є світло, вода та тепло, також працюють усі ліфти, за виключенням одного, який планується замінити.

Крім того, вже є попередні висновки інструментального обстеження (експертизи) щодо пошкоджених під’їздів. Демонтажу підлягають залишки 2 та 3 під’їзду, що у 3 корпусі. Буде замовлено проект, після чого можна буде провести ці роботи. У сусідніх під’їздах, що вціліли, також буде встановлено вікна та улаштовано віконні укоси.

В цілому під час інспекції було встановлено, що усі ремонтні роботи у цьому будинку виконуються згідно з встановленим графіком.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, на ж/м Перемога у Дніпрі продовжують замінювати вікна, які було пошкоджено внаслідок ворожого удару.