У Дніпрі енергетична компанія звернулася до споживачів з важливим повідомленням

Енергетична компанія "ЦЕК" звернулася до споживачів Дніпра та Дніпропетровської області, та нагадала про період передачі показників електролічильників, який діє з 30 по 3 число кожного місяця. Також у компанії нагадали, що для абонентів запрацював новий особистий кабінет. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на ПрАТ "ПЕЕМ "ЦЕК".

В компанії "ЦЕК" запрацював новий особистий кабінет, авторизуватися або зареєструватися на якому можна за посиланням: https://dp.e-svitlo.com.ua/

Для коректного формування рахунків та уникнення непорозумінь в енергокомпанії рекомендують передавати показники електролічильника до ПрАТ "ПЕЕМ "ЦЕК" в період від двох останніх днів минулого місяця до закінчення третього календарного дня поточного місяця, що настає за розрахунковим, у будь-який зручний спосіб:

  • в Особистому кабінеті на сайті компанії ПрАТ "ПЕЕМ "ЦЕК" за посиланням https://cek.dp.ua:444/abonent/
  • у месенджері Viber - https://cek.dp.ua/viber/
  • у месенджері Telegram - https://cek.dp.ua/tg/
  • або зателефонувавши на гарячу лінію ПрАТ "ПЕЕМ "ЦЕК" за телефоном 0 800 300 015 (цілодобово, безкоштовно). Щоб відразу з'єднатися з оператором натисніть "0" (нуль) або в автоматичному режимі натисніть "3" (три).

"У разі неотримання до закінчення третього календарного дня місяця, що настає за розрахунковим, показників лічильника та за умови, що лічильник електричної енергії не оснащений засобами дистанційної передачі даних, фактичний обсяг розподілу та споживання електричної енергії по споживачу за розрахунковий місяць визначається розрахунковим шляхом за значенням середньодобового обсягу споживання", - йдеться у повідомленні компанії "ЦЕК".

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як передати показання газового лічильника жителям Дніпра та Дніпровського району.