У Дніпрі громадський транспорт працюватиме у вівторок зі змінами (Схеми руху)

Сьогодні, 25 липня у Дніпрі трамвай №15 не курсуватиме, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на інформацію Дніпровської міської ради.

Які маршрутки та автобуси рухатимуться зі змінами:

Крім того, внесено зміни і в роботу деяких автобусних маршрутів у зв'язку з перекриттям руху автомобільного транспорту на перехресті просп. Івана Мазепи та вул. Київська у напрямку просп. Нігояна:

  • № 146-Б здійснюватиме об'їзд за схемою: просп. Івана Мазепи - вул. Київська - вул. Західна - вул. Карла Роде - просп. Металургів;
  • №157-А здійснюватиме об'їзд за схемою: просп. Івана Мазепи - вул. Київська - вул. Західна - вул. Карла Роде - просп. Металургів - просп. Івана Мазепи;
  • № 156, № 156-А, № 90 здійснюватимуть об'їзд за схемою: вул. Київська - вул. Західна - вул. Карла Роде - просп. Металургів - просп. Івана Мазепи;
  • № 75-К здійснюватиме об'їзд за схемою: Криворізьке шосе - вул. Криворізька - просп. Металургів - просп. Івана Мазепи.

Зміни пов'язані з ремонтом трамвайного переїзду на перехресті вул. Київської та вул. Мерзленка.

Також з 25 по 29 липня автобусні маршрути №39, №141, №156, №156-А курсуватимуть в об'їзд вул. Посполитої (колишня вул. Гвардійська) через вул. Деревлянську. 

Зміни пов'язані з тимчасовим припиненням руху транспорту по вул. Посполитій для відновлення асфальтобетонного покриття після демонтажу залізничного переїзду.

Департамент благоустрою та інфраструктури заздалегідь просить вибачення за незручності та нагадує про завчасне планування свого маршруту.

Як працюватимуть інші трамваї та тролейбуси

Усі інші трамвайні, тролейбусні та автобусні маршрути працюватимуть у штатному режимі за розкладом робочого дня.

Загалом на маршрути електротранспорту вийде 203 одиниці рухомого складу.

Розклад руху електротранспорту можна дізнатися на офіційному сайті КП «Дніпровський електротранспорт»: https://det-dnipro.dp.ua/pasazhyram/#rozklad

Або у Telegram-боті: https://t.me/rozklad_dnipro_bot

Також по місту працюватиме 92 автобусні маршрути з загальною кількістю 706 автобусів (з них 109 - великої місткості).

Нагадаємо, раніше ми писали: Не буде підтоплень після рясних дощів: у Дніпрі на ж/м Перемога ремонтують аварійний колектор (Фото)