У Дніпрі комунальники за дві години ліквідували аварію й відновили подачу води на одному об'єкті (адреси)

У Дніпрі станом на 14 годину 26 серпня всі комунальні служби міста продовжують працювати безперервно, аби забезпечити надійну роботу своїх підприємств та надання послуг містянам. На цей час у Дніпрі аварійні роботи з відключенням водопостачання йдуть на 3-охоб’єктах. Ще на 1-му – роботи завершені, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на інформацію міської ради.

Без відключення водопостачання комунальники працюють на  33 об’єктах водопостачання та водовідведення.

Через проведення аварійно-відновлювальних робіт працівникам КП «Теплоенерго», тимчасово було зупинено ТРП по вул. Робоча. Протягом 2 годин було відсутнє водопостачання по вул.Робоча,152,154,160.

Роботи завершено, подачу води відновлено. 

Де води немає

Станом на 14:00 бригади КП «Дніпроводоканал» працюють над ліквідацією аварійних ситуацій за такими адресами:

  • вул. Троїцька, 34, припинено водопостачання по вул. Троїцька, 22-44;
  • вул. Апостолівська, 4, припинено водопостачання сіл Олександрівка та Одинківка;
  • вул. Єреванська, 72, припинено водопостачання всієї вулиці.

Водопостачання відновлять одразу після закінчення робіт.

Бригади КП «Дніпроводоканал»  зараз працюють також на очищенні 23 засмічень на мережах водовідведення та усуненні 10 пошкоджень  на мережах водопостачання. 

Ці роботи проводяться без відключення водопостачання.

Нагадаємо, бригади КП «Дніпроводоканал» оперативно працюють за заявками містян, що надходять до «Контакт-центру» Дніпровської мерії. 

Всі служби у разі необхідності готові оперативно взятися за ліквідацію аварійних ситуацій, а також до робіт за заявками містян на очищення каналізаційних мереж, а також пошкоджень на мережах водопостачання. 

Станом на 14:00 підвищувальні та насосно-фільтрувальні станції працюють у звичному режимі. Знеструмлення та аварійні ситуації на цих об’єктах на цей час відсутні.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі аварійні бригади Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

Нагадаємо, раніше ми писали: Обережно, ботулізм: перші симптоми та як дніпрянам уникнути захворювання